Тракийските Хроники – трейлър

Home / Медия / Тракийските Хроники – трейлър
Тракийските Хроники – трейлър

Тракийските Хроники – трейлър

„Тракийските хроники“ е книга, обхващаща период от няколко хилядолетия и включваща огромен брой събития и герои, затова създателите на трейлъра много добре си дават сметка, че един 5-минутен клип въобще не е в състояние да изрази тази вселена от слово. Но това не е и целта на трейлъра. По-скоро в него се показват някои емблематични моменти от историята на трако-българите, акцентира се на събития и личности, които са знакови за българската история, разкриват се исторически факти, които са неизвестни или малко известни на широката публика, и се загатват основополагащи истини за името, произхода и духовната самоличност на българите, както и за ролята им в историята на човечеството.

Трейлърът най-вече изтъква силата на това да знаеш кой си, а тази сила зависи от това доколко човек познава и следва свещената история на рода си. Както се казва в текста в началото на клипа:

„Да знаеш кой си и да не се съмняваш в това, е може би най-голямата сила, от която произтичат всичките ти способности, качества и положение. Наследниците на арихите знаят кои са и затова са силни в мисъл, слово и дело.“

А кои са арихите и техните наследници? Това е въпрос, на който трейлърът не дава отговор. Него можете да разберете само ако прочетете книгата „Тракийските хроники“, която можете да поръчате от онлайн книжарница BOOKS BOGARI.

Оставете коментар

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван.